SurfCamp

SurfCamp er en aktivitetsleir ved sjøen for barn mellom 7 og 14 år. Her får barna en god dose moro og ikke minst læring! Vi har fokus på sikkerhet, og barna får lære førstehjelp av profesjonelle førstehjelpere. I tillegg er førstehjelperne der sammen med oss hele uken i tillfelle noe skulle oppstå. Av aktiviteter kan vi nevne nyheten badeland, jolleseiling, krabbefiske, banan/romperister, tråkkebåt, kano, robåt og «Scenen er din». «Scenen er din» har alltid vært en kjempesuksess! Vi tilbyr derfor også SurfCamp Revyskole. Revyskolen er på Hvalstrand sammen med alle de andre, men som en egen gruppe.

 

SurfCamp Revyskole

Revyskolen er et tilbud til alle våre revyspirer på SurfCamp.

Dyktige instruktører går nærmere inn på skuespillerteknikk, stand-up, sang, akrobatikk, hiphop og sketcher. Barna får en skikkelig selvtillits-boost og mestringsfølelse når de sammen med instruktørene setter opp en morsom forestilling. Deltagerne på Revyskolen får også noen av de ordinære SurfCamp-aktivitetene, som bading og banan kjøring. Men revy vil stå i fokus hele uken!

Forestillingen til revygruppa fremføres siste dagen på vårt avsluttningsshow. Dette er et høydepunkt på SurfCamp som alle gleder seg til. Vi lover kreative og morsomme sketcher!  Vi gjør barna oppmerksom på at ikke alle foreldre har muligheten til å dra tidlig fra jobb. Så besteforeldre, søsken ja til og med gode naboer må gjerne komme å se forestillingen!

Dette blir kjempegøy og alle er velkomne!

 

Hva skjer?

SurfCamp arrangeres på Hvalstrand Bad i Asker. Når dere kommer inn porten, hold til venstre mot baksiden (Kaptein Sabeltannbrygga).Der vil dere garantert finne oss. Vi har ”base» i uværsskuret ved stupetårnet. Finner du tårnet, finner du oss.

SurfCamp er alltid første uken etter skoleslutt, og siste uken før skolestart.Vi starter kl. 9 og avslutter kl. 16 mandag til onsdag. Fra torsdag til fredag blir det overnatting i egne telt for de som vil. Campen avsluttes på fredag etter barnas sceneshow.

Alle må ha med seg seilvest/redningsvest. Vi anbefaler også badesko. Alle skal ha sjøvett i løpet av uka hvor de skal bade med klær. Det er lurt å legge et ekstra skift i sekken fra dag 1!

På SurfCamp får du:

 • Mange nye venner
 • Minner for livet
 • Masse lærdom
 • Førstehjelps kurs
 • Frokost hver dag
 • Frukt hver dag
 • Ubegrenset vann og saft
 • 1 overnatting med grill-middag
 • T-skjorte
 • Vannflaske
 • SurfCamp har flere instruktører med bred erfaring fra barne- og ungdomsarbeid.

Alle instruktører deltar på livredning- og førstehjelpskurs før SurfCamp, hvert år.

SurfCamp har blitt mer og mer populært, og det er vi stolte av.

Vi gleder oss til å se dere!

 

 

NYHET på Hvalstrand i sommer!
Badelandet er kun for barna på SurfCamp, og vil bare være oppe i uke 26 og uke 33.