Om SurfCamp Revyskole

Revyskolen er et tilbud til alle våre revyspirer på SurfCamp. SurfCamp Revyskole passer for de mellom 7 og 14 år. Revyskolen er et utspring fra «Scenen er din» som har vært med på SurfCamp i mange år. Dette er et tilbud til de som liker revy litt ekstra godt.

Dyktige instruktører går nærmere inn på skuespillerteknikk, stand-up, sang, akrobatikk, hiphop og sketcher. Barna får en skikkelig selvtillits-boost og mestringsfølelse når de sammen med instruktørene setter opp en morsom forestilling. Deltagerne på Revyskolen får også noen av de ordinære SurfCamp-aktivitetene, som bading og bananbåt. Men revy vil stå i fokus hele uken!

Forestillingen til revygruppa fremføres siste dagen på vårt avsluttningsshow kl. 13 på fredagen. Dette er et høydepunkt på SurfCamp som alle gleder seg til. Vi lover kreative og morsomme sketcher!  Vi gjør barna oppmerksom på at ikke alle foreldre har muligheten til å dra tidlig fra jobb. Så besteforeldre, søsken ja til og med gode naboer må gjerne komme å se forestillingen!

Dette blir kjempegøy og alle er velkomne!

Pris: 2.890 kr per barn/uke