Spørsmål & Svar

Det er gjerne mange spørsmål som går igjen fra foreldre og barna. Vi har samlet en del av disse her. Finner du ikke svaret på det du lurer på så ta kontakt med oss.

 

Har dere søskenmoderasjon?
Nei, vi har ikke søskenmoderasjon.

 

Må barna kunne svømme for å være med på SurfCamp?
Nei, det trenger de ikke. De må ha på seg redningsvest på alle vannaktiviteter.

 

Blir overnattingen avlyst om det er dårlig vær?
Nei, vi har det moro uansett vær. (unntaket er ekstrem vær)

 

Hvordan ivaretar dere sikkerheten på Surfcamp?
Alle som jobber på SurfCamp har gjennomgått livrednings kurs og førstehjelpskurs før camp start. I tillegg har vi innleid profesjonelle førstehjelpere i tillegg til vaktbåter med samband. Vi tar sikkerheten på alvor!

 

Kan barna bytte gruppe underveis?
Nei, men alle barna har mulighet til å ønske seg en venn de vil ha på gruppen ved påmelding. Dette ønske blir alltid oppfylt. Her får man garantert mange nye venner 🙂

 

Barnet mitt har noen spesielle behov. Kan hun/han delta?
Vi har hatt flere barn med spesielle behov på SurfCamp siden vi startet. Ta kontakt før påmelding, så skal vi gjøre det vi kan for å tilrettelegge opplegget etter behov.

 

Hva hvis dårlig vær?
Dårlig vær? Det vet vi ikke hva er! Her er det viktig at barna har med seg nok skift, så de holder seg tørre og varme. Vi gjør også nødvendige tilpasninger. (unntaket er ekstremvær)

 

Må de overnatte?
Overnatting er frivillig, men vi ønsker at flest mulig skal overnatte. Vi har hatt mange små som har hatt sin første overnatting borte fra foreldre denne natten med stor suksess og mestringsfølelse.

 

Hvorfor må barn med matallergi ha med egen mat?
Av sikkerhetsmessige hensyn blir umulig tilpasse individuelle behov.